HTML

Légifelvétel

Hol találhatsz még bennünket? http://legifelvetel.blogspot.hu http://www.facebook.com/Legifelvetel

Friss topikok

  • klacus: @WTF???!!4!!44!!: Mi a különbség, ma Simicska az ász, régebben a Walliszos srácok voltak a menők, ... (2015.01.04. 18:45) Egy elégedetlen tüntető
  • Szűtté mamá? Szűjjé!: @A megvalósult amerikai ólom..: Fúúúú de buta vagy te fideszes, te!!! Nem magyarázom egy fideszkur... (2015.01.01. 22:11) Kövér László és a páva tánca
  • Éhes ló: @Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évbe... (2014.12.01. 08:23) Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!
  • : @xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenn... (2014.03.24. 05:20) Elég volt. Ki kell mondani!
  • : Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását! 2. Ak... (2014.03.24. 05:16) Szerződést a választókkal!

Látogatók

2014.11.30. 13:31 légügyi megfigyelő

Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!

Szeretném jelezni Önnek, hogy korábban sem ment el az urizálás és a villaépítés, egyik kormányzati időszakban sem. Emlékeztetném arra, amit az Ön által is vezetett párt a korábbi kormányzat prominenseinek kilövése során folyamatosan hangoztatott, valamint arra az ígéretre, amellyel a pártja a választást 2010-ben megnyerte. Csak emlékeztetésképp, a mutyivilág végét hirdette az Ön főnöke, a köz szerény és szorgalmas szolgálatát. Bár magam soha nem voltam a szavazójuk, és aligha leszek valaha is, akkor úgy gondoltam, itt a lehetőség arra, hogy ha tud valamit az Ön főnöke, akkor megtehesse. Tisztességet és államférfiúhoz méltó kormányzást hozhat, hiszen a hatalma meg lesz hozzá. Sajnos nem volt képes árnyékán túllépni.

Emlékeztetem ugyanakkor arra is, hogy Ön sem lépett túl az urizálás és mutyizás világán, hiszen ha nem tévedek, bár mostanában hallgatag politikussá vált, mégis a párt alelnökként maradt pozícióban, így Ön is bűnrészes. Bűnrészes a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének feldúlásában, a jogállam lebontásában, a magántulajdon szentségének meggyalázásában, és nemkülönben az Ön számára oly ismerős oktatási rendszer szétdúlásában is, mivel Ön is ott volt, Ön is gombokat nyomogatott, nem állt fel, nem állt ki a pedagógus kollégái érdekében, hanem a pozíciójáért lapított. Nem kétlem, polgármesterként nyilván megfelel, az Ön kerületében élő ismerőseim beszámolói ezt igazolják. De országos politikusként, bocsásson meg az őszinte véleményemért, elásta magát, ott van, ahol az a bizonyos baráti kör, ahol az Ön főnöke.

Összefoglalva tehát úgy vélem, nincs az a demokratikus rendszer, amely eltűrheti az urizálást és a nagy villákat, az új-zélandi kiruccanásokat, londoni mézes hétvégéket, ingatlanpanamákat, a vagyonnyilatkozatokban elkövetett notórius hazudozásokat, és így tovább, és így tovább, hosszasan. Különösen akkor nem, amikor az ország a szegénységben és a minden sikerharsonázás ellenére egyre elmaradottabb körülmények között él. Ha Ön valaha is tiszta kíván maradni, akkor ki kell másznia abból a dagonyából, ahol ma Ön körül feredőznek az ország kormányában lévő és az ahhoz közeli politikusok, ugyanis ennek hiányában Ön is mocskosnak fog látszani.

 

 

 

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on:

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legifelvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr776945213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2014.11.30. 14:27:09

"Kutyaugatás nem hallatszik az égig" mondják, de azért reménykedem, mint ahogy a sorozatos tüntetések, eredményességében is.

Csibefogó · http://www.isitchristmas.com/ 2014.11.30. 20:25:11

A Fidesz nem tanul. Anno annak idején Torgyán József is a villa ügyébe bukott bele igazán, pont a mostani kormánypárt hathatós segítségével.

Chang Beer 2014.11.30. 23:20:17

Mint az előző ciklusban, megint elővették a "jó zsaru-rossz zsaru" technikát. A rohamos népszerűségvesztést akarják valahogyan mérsékelni; vissza akarják fordítani az elforduló híveiket. Nehogy bédőljünk a fideSS-nek, mai napon is ugyanolyan szaremberek, mint mindig is voltak, Pokorni ,egy gerinctelen; ha nem tetszik a NER, álljon ki magáért és a magyarokért!

Éhes ló 2014.12.01. 08:23:33

@Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évben, amióta elqró megbukott öszödön.
Nincs olyan agyament matek,haqngzatos blöff a címsorokban, amivel választást nyernétek holnap:
www.vg.hu/kozelet/politika/ipsos-hatalmasat-zuhant-a-fidesz-nepszerusege-439356

A cég adatai szerint a biztos pártválasztók körében a Fidesz 48 százalékon áll, 21 százaléka voksolna a Jobbikra, 15 százaléka az MSZP-re. Az LMP 6 százalékos, az Együtt-PM és a DK 2 százalékos.

61% nem szavazna rátok a jóbaráttal tett minden erőfeszítésetek ellenére, ha megfeszülnétek se.
Sőt.
Amit buktor bukik, a jobbik szívja fel jórészt.

A többi pedig csak az üres szófosásotok és az unalomig ismert hazugságaitok.
süti beállítások módosítása