HTML

Légifelvétel

Hol találhatsz még bennünket? http://legifelvetel.blogspot.hu http://www.facebook.com/Legifelvetel

Friss topikok

  • klacus: @WTF???!!4!!44!!: Mi a különbség, ma Simicska az ász, régebben a Walliszos srácok voltak a menők, ... (2015.01.04. 18:45) Egy elégedetlen tüntető
  • Szűtté mamá? Szűjjé!: @A megvalósult amerikai ólom..: Fúúúú de buta vagy te fideszes, te!!! Nem magyarázom egy fideszkur... (2015.01.01. 22:11) Kövér László és a páva tánca
  • Éhes ló: @Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évbe... (2014.12.01. 08:23) Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!
  • : @xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenn... (2014.03.24. 05:20) Elég volt. Ki kell mondani!
  • : Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását! 2. Ak... (2014.03.24. 05:16) Szerződést a választókkal!

Látogatók

2013.03.15. 09:38 légügyi megfigyelő

Bátraké a szabadság!

Címkék: jogállam Fidesz Orbán Viktor Orbán-kormány

A magyarok megtanulták, hogy a bátraké a szabadság, mondta a miniszterelnök Brüsszelben.

Azt gondolom, sokunk mást ért mind a bátorság, mind a szabadság fogalma alatt. Mert bátorság lenne szövetségesek megvezetése? Vagy szerződések félremagyarázásával sunyin cselezgetni? A közös európai forrásokból meríteni, majd amikor már tuti a támogatás, szembemenni a szabályokkal, értékekkel? Ez nem inkább pitiáner, gagyizás, balkáni bőrkabátárus átverés? Az efféle bátorság a szélhámosok, na jó, legfeljebb a Sobri Jóskák bátorsága. Utóbbi betyárbátorság kapcsán még el lehet hitetni, hogy a „gazdagoktól elveszi, a szegények közt szétosztja”, de látva az új sobrik százmilliós villáit, a vagyonnyilatkozatok megugró bankbetét tételeit, még betyárbecsületről sem lehet szó. Egyébként a betyárokról még annyit, hogy számukra szabadság csak a nádasban  vagy a Bakony mélyén volt értelmezhető, a mindennapi világban csak gonosztevőknek számítottak, és rendre a minden megyében ismert Akasztó-dombon, vagy hasonló helynévvel illetett dűlőben végezték. szabadságszobor3.png

Lássuk néhány tételben, miképp szól helyesen Orbán Viktor kijelentése!

Első tétel: ha bátraké a szabadság, akkor ma a legszabadabbak azok a fiatalok, középiskolások és egyetemisták, akik szabadságuk, szabadságunk védelmében napról napra készek akciókat szervezni, akik felismerték, hogy a ma meg nem vívott szabadságuk teljes életük rabságának lesz csírája.

Második tétel: ha bátraké a szabadság, akkor ma a legkevésbé szabadok azok a honfitársaink, akik pisszegnek, elvonulnak, nem nyilvánulnak meg, nem tiltakoznak alapvető jogaik immár mindennapos csorbítása ellen.

Harmadik tétel: ha bátraké a szabadság, akkor a kommunikációs maszlagból összerakott magyarázkodások mögé bújó kormánypártok bátrak és szabadok?

 +

Bónusz tétel: A „bátraké a szabadság” Áder Jánosnak is figyelmeztető intés. Ha mer bátor lenni, szabad lesz. Ha nem, akkor meg báb marad. Még nem írok múlt időt, mert ha igaz, a tinta még nem került a papírra.

A FIDESZ rendszere napról napra pusztítja mindazt, amit a szabadság szó jelent. Hazánk szabadságának visszavételéért nem Brüsszellel kell harcolni. Hazánk szabadsága ma a saját, megfontolatlan indulatból megválasztott kormányzata miatt került veszélybe. Minden nap több és több kárt tesznek. Nyilváníts véleményt, tüntess, és tiltakozz a szabadság bilincsbeverői ellen! Tégy a szabadságodért, mert tudod: a bátraké a szabadság!
Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legifelvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr865135767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.03.15. 17:53:00

Nem rossz. Vittem a Piroslapra. Azért nem is olyan lendületes.
süti beállítások módosítása