HTML

Légifelvétel

Hol találhatsz még bennünket? http://legifelvetel.blogspot.hu http://www.facebook.com/Legifelvetel

Friss topikok

  • klacus: @WTF???!!4!!44!!: Mi a különbség, ma Simicska az ász, régebben a Walliszos srácok voltak a menők, ... (2015.01.04. 18:45) Egy elégedetlen tüntető
  • Szűtté mamá? Szűjjé!: @A megvalósult amerikai ólom..: Fúúúú de buta vagy te fideszes, te!!! Nem magyarázom egy fideszkur... (2015.01.01. 22:11) Kövér László és a páva tánca
  • Éhes ló: @Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évbe... (2014.12.01. 08:23) Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!
  • : @xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenn... (2014.03.24. 05:20) Elég volt. Ki kell mondani!
  • : Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását! 2. Ak... (2014.03.24. 05:16) Szerződést a választókkal!

Látogatók

2012.10.18. 18:51 légügyi megfigyelő

Kimegyek tüntetni...

Kimegyek tüntetni október 23-án. Mielőtt megkérdezné valaki, nem a békemenet érdekel, hanem a másik tüntetés. Előbbitől minden porcikám idegenkedik, utóbbitól csak némelyik.

 

Némelyik porcikám idegenkedik a Milla által szervezett tüntetéstől, mert a szervezet ellentmondásait, az összefogás általuk elképzelt módját, a szabad tér efféle kisajátítását nem tűrhetem, nem állhatom. Idegenkedem az olyan arcoktól, mint Juhász úré, aki leginkább az ifjú Orbán egyes karaktereire emlékeztet. Makacs, kisajátító, az általa vélt közvéleményt ellenszenves harsánysággal kinyilvánított véleménye taszít. Civil? Az, de tudom, ez egy civil viselkedés, pontosan az, amelytől irtózom. És tudom, az emberek nem ilyenek, vagy legalábbis remélem, a többség nem hallgat erre. Mégis elmegyek.

 

Elmegyek a Milla által szervezett tüntetésre, mert ha ez az eszköz, hogy a legnagyobb tömeg mutathassa ki véleményét az országromboló orbánizmus ellen, akkor ide kell elmennem. Elmegyek, mert Juhász úron túl sokan lesznek ott a nekem szimpatikusabb, elfogadhatóbb polgártársaim is. Remélem sokan.

 

Végtelenül sajnálom, hogy a radikális értelmezése szerinti civilség szemellenzőjét nem tudja levetni a Milla. Ott leszek minden bizonnyal 23-án, de nem a Milla kedvéért és nem a civil mozgalmakért, hanem az országrombolás közös megfékezésének reményében. Nem érdekel, ha jelvény vagy zászló vagy bármi jelzi, hogy ki miért és honnan jött, az érdekel, hogy eljött, és az, hogy ott lesz azon a napon, amikor le kell váltani a jelenlegi kormányt.

Ebben igenis szövetségesem bármelyik párt tagja, amelyik Orbán rezsimje ellen tesz, vagy akar tenni úgy, hogy az ország demokratikus rendszerét akarja helyreállítani.
Szövetségesemnek tartok mindenkit, sorolja magát akár balra, akár jobbra, aki Orbán és kompániája mielőbbi eltakarodását akarja.

Magam is írtam erről, három postban is:

legifelvetel.blogspot.hu/2012/08/a-fidesz-utan-1-fidesz-hatalmanak.html

legifelvetel.blogspot.hu/2012/08/a-fidesz-utan-2-koztarsasagrol-es.html

legifelvetel.blogspot.hu/2012/09/a-fidesz-utan-3-az-alkotmanyos-rendrol.html

És erről ír Poldi bácsi is, itt:

poldi.blog.hu/2012/10/17/a_kormany_az_eu-kilepest_kesziti_elo

És sokan mások, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet is...

Tehát ott leszek, de nem a Milláért, hanem az orbánizmus elleni összefogásért.

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on:

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://legifelvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr334856768

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A reális alternatíva 2012.10.22. 16:13:25

Bajnainak egyáltalán nincs könnyű dolga. Nehéz megfelelni a sokféle elvárásnak, amit támasztanak feléje. Hisz abban sokan egyetértenek, hogy ennek a kormánynak távoznia kell a porondról az első adandó alkalommal, és ezek többsége abban is egy vélemény...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása