HTML

Légifelvétel

Hol találhatsz még bennünket? http://legifelvetel.blogspot.hu http://www.facebook.com/Legifelvetel

Friss topikok

  • klacus: @WTF???!!4!!44!!: Mi a különbség, ma Simicska az ász, régebben a Walliszos srácok voltak a menők, ... (2015.01.04. 18:45) Egy elégedetlen tüntető
  • Szűtté mamá? Szűjjé!: @A megvalósult amerikai ólom..: Fúúúú de buta vagy te fideszes, te!!! Nem magyarázom egy fideszkur... (2015.01.01. 22:11) Kövér László és a páva tánca
  • Éhes ló: @Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évbe... (2014.12.01. 08:23) Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!
  • : @xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenn... (2014.03.24. 05:20) Elég volt. Ki kell mondani!
  • : Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását! 2. Ak... (2014.03.24. 05:16) Szerződést a választókkal!

Látogatók

2013.06.19. 05:20 légügyi megfigyelő

De hol van a magyar jobboldal?

Az utóbbi időben különösen megszaporodtak azok a vélekedések, akár elemzőktől, akár bloggerektők olvashatók, amelyek erősen bírálják a baloldalt, mert nem képes erőt felmutatni, mert béna, mert az ellenzék nem elég erős és így nem lehet Orbán kormányát leváltani.

A legutóbbi panaszkodást, legalábbis amelyikre felkaptam a fejemet, az általam egyébként kedvelt és olvasott 1000 leütés blog írta.

Azt írja, hogy ezek, mármint a jelenleg uralkodó rezsim nem fog elmenni, maradnak, és ostorozni kezdi a baloldalt, így: „Mármost ebből a zsákutcából az országot egy heterogén, tehetségtelen baloldalnak kellene kivezetnie Mármost ebből a zsákutcából az országot egy heterogén, tehetségtelen baloldalnak kellene kivezetnie...”, és azzal folytatja, hogy ezzel a béna, megosztott, stb. baloldallal ez nem fog menni. „Ez az ellenzék alkalmatlan, a magyar baloldal definíció szerint ilyen.”

Megértem valahol ezt az álláspontot, aki visszaolvassa az ezen a blogon megjelent írásokat, láthatja, hogy nem a baloldalban, hanem az orbánellenes ellenzékben gondolkodunk, mert a dezorbanizálást nem oldalakhoz kell kötni. Amit magunk körül látunk, az nem oldalak harca, ezzel szemben a gátlástalan rablás elleni tiltakozásnak kellene felhangoznia, a nemzetért aggódó, a jövőt féltő hangoknak kellene sikítania és fegyverbe szólítani, kiállni, érvelni, szervezkedni. Minduntalan kifejtettük itt sokakhoz hasonlóan: a közös cél a demokrácia és jogállam újraépítése, addig FÉLRE KELL TENNI minden ellenszenvet és gyűlölködést a mozgalmak, ideológiák, pártok között. Majd később lehet újra pártokban politizálni (és kell is). Ez a mai napig egyedül Bajnai körül tűnt, tűnhetett reális lehetőségnek, az MSZP tarolni akar, mert képesnek érzi magát bármire, jelentsen ez bármit, csak az önvizsgálatra és a szerénységre nem. Jobboldalról méla csönd, csak egy-egy Mellár, Sólyom és Ángyán. Ja, és a Csizmadia-mozgalom, Orbán és Széles pénzén.

Hol vannak a baloldal mellől a többiek? Hol vagytok jobboldaliak? Vagy Ti lennétek az orbánsáskák, a haszonélvezők, az orgazdák? A keresztény konzervatív út vége a kommunizmus lenne, vagy az állam elrablása? Hol vagytok, miért nem szólaltok meg? Vagy miért nem adtok alternatívát, ha nem tetszik senki a jelenlegi felhozatalból? Kire szavazzanak a tieitek, ha vannak egyáltalán?

Alámerültök és kibekkelitek? Ráértek? Köztetek lenne a harminc év múlva magát miniszterelnöknek álmodó jövő? Elég ennyi? Hol vagytok? Miért nem szólaltok meg? Féltek az oroszoktól? Hiszen elmentek! Ez a mocsok csak a miénk, csak tőlünk függ, meddig tűrjük!

Magyarország jövője olyan nemzeti összefogásban rejlik, amely ma nincsen. A jelenlegi rezsim a jobboldal jelszavaival és a kommunista reflexekre alapozva elfoglalta az országot. Nektek ez nem fáj? Nem kellene elvitatni az uralgó rezsimtől legalább azt a mázt, amit a Ti tortátokról lopott el, hogy a magáét fényezze vele?

Akármilyen rémes is a baloldal, ma az ország jövője a polgári fejlődésnek lehetőséget adó jogrendszer visszaállításában, az elkövetett bűnök közös felismerésében és a bűnösök megnevezésében, megbüntetésében van. Újra kell építeni az országot, együtt!

A jobboldal nélkül nincs orbánváltás, de ha nem lesz orbánváltás nem is mutogathat majd senki a baloldalra. Amennyire hibás a baloldali kormányok és pártok sora abban, hogy ránk szabadult ez a veszedelem, ugyanúgy hibás a jobboldal is: minden intés ellenére, minden figyelmeztetés ellenére elhitte Orbánnak a kamuzást és hazudozást, belement az ország kettévágásába, szétszakításába. Most pedig nem áll ki, nem segít visszaállítani a jogállamot, és ezzel történelmi bűnbe esik, olyanba, amelyre nincs magyarázat, nincs mentség.

 

Ébresztő, tenni kell, cselekedni kell!

 

 

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on:

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legifelvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr285368202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.19. 13:12:08

érdekes, hogy a baloldaliak a jobboldaliakat keresik és akarják megmenteni a jobboldaliak, meg a baloldalt.

alfacharlybravo 2013.06.19. 14:17:08

"Baloldali" MSZP? Szerintem semmilyen oldali tehetségtelen csapat, zsákmány vadász a kormányzást rábízzák a liberálisokra akik teljes anarchiát csinálnak és rengeteg adósságot. Demokrácia és jogbiztonság a piacoknak vagyis törvényes szabad rablás. A dolgozóknak meg terror és konzum idiotizmus amíg tart a kölcsön. A vidék dögöljön éhen csak Budapest számít, mert ott él a liberális értelmiség.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.06.21. 17:29:28

Ez jó és fontos. Vittem.

Tényleg érthetetlen, hogy nincs jobboldalon alternatívája a Fidesznek.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.06.21. 17:30:24

Nem mintha a Fidesz igazán jobboldali volna.

légügyi megfigyelő 2013.06.26. 05:06:13

@Brendel Mátyás: Nem, nem, a Fidesz nem jobboldali, csak épp a jobboldal elvakításával sikerült olyanná nőnie, amilyennek ma látjuk.

A Fidesz alapvetően fideszpárti, nincs ideológia, legfeljebb máz. És emiatt kellene a valódi jobboldalnak toporzékolnia, vernie az asztalt. Alternatívákat állítania... tudomisén.
süti beállítások módosítása