HTML

Légifelvétel

Hol találhatsz még bennünket? http://legifelvetel.blogspot.hu http://www.facebook.com/Legifelvetel

Friss topikok

  • klacus: @WTF???!!4!!44!!: Mi a különbség, ma Simicska az ász, régebben a Walliszos srácok voltak a menők, ... (2015.01.04. 18:45) Egy elégedetlen tüntető
  • Szűtté mamá? Szűjjé!: @A megvalósult amerikai ólom..: Fúúúú de buta vagy te fideszes, te!!! Nem magyarázom egy fideszkur... (2015.01.01. 22:11) Kövér László és a páva tánca
  • Éhes ló: @Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évbe... (2014.12.01. 08:23) Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!
  • : @xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenn... (2014.03.24. 05:20) Elég volt. Ki kell mondani!
  • : Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását! 2. Ak... (2014.03.24. 05:16) Szerződést a választókkal!

Látogatók

2014.12.18. 15:46 légügyi megfigyelő

Kedves Pokorni Zoltán!

Címkék: veterán Fidesz Lázár János Pokorni Zoltán maffiakormány

Másodjára szólítom meg. Ennek oka az, hogy amint előző levelemben jeleztem, Önt is felelősnek tartom mindabban, ami az országgal, hazánkkal, hazámmal történt, de úgy látom, vannak bizonyos fejlemények. Csak röviden a múltkori levélről, az urizálás miatti felhorkanása nem mentesíti a gombnyomogatással elkövetett országrombolás terhe alól.

Ugyanakkor mégis lehet szabadulás, bizonyos mértékben. Lehet könnyíteni a batyun, rövidíteni a vádiratot, illetve nem hagyni tovább nőni a tételek számát. Enyhítő körülményeket is lehet gyűjteni. Vannak pillanatok, amikor ki lehet, amikor ki kell lépni. Vannak, aztán elillannak.

Amint a sajtóból láthattam, tudomása van az Ön párttársa, Lázár János meglepően nyers kirohanásáról, hiszen meg is válaszolta úgy-ahogy. Ez a kirohanás lássuk be, legkevésbé sem felelhet meg egy budai polgármester, egyben középiskolai történelemtanár, bölcsész végzettségű polgár ízlésének. A nevezett, egyébként hihetetlen és érthetetlen módon a miniszterelnökséget vezető miniszter rangjáig emelkedett egyén nyíltan megfenyegette Önt és az ön erkölcsiségéhez hasonló karakterű fideszes embereket. Amint mondta, “Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.”

Nézze, ez egy olyan pillanat, amikor vagy benyeli ezt a faragatlan jótanácsot, és biztosítja helyét a hűbéri láncban, amely erősen emlékeztet a maffia felépítésére és működésében belső könyörtelenségére is. Elküldték Önnek a ló levágott fejét, mint a Keresztapában. Vagy nem nyeli be, és ezzel mindazon emberek között, akikből hamarosan ki fog nőni a mai ál-jobboldal helyén valami új, igazi jobboldal, tekintélyt szerez. Ez az a pillanat, amely feledtetheti az elmúlt másfél évtized görcsös megfelelni akarását, a vezér imádását, a kritikátlan dicséretet, a megalkuvásból ki nem mondott bírálatokat. Ez az a pillanat, amikor tehet valami fontosat az ország, a hazánk, az Ön hazája érdekében.

Kényelmetlen lesz. Lehet, hogy kap sallert és kokit, de túléli, túlélheti a rendszert. Erkölcsi szempontból mindenképpen. És lehet, a továbbiakban nem lesz országos politikai tényező, de nyugodtabban nézhet a tükörbe.

Van pár napja, nem több. Ha nem tesz semmit, a hajó elmegy. A gép felfűtve.

 

(Miért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis.)

 

 Update: Pokorni nyilatkozott. "Lázár János korosztályának egyik legdinamikusabb és legtehetségesebb tagja." Ez egy középiskolai tanár értékítélete lenne? Mindegy is, ízlések és pofonok különbözők.

Pokorni Zoltán magát végzi ki. A pillanat elillant, a hajó elment.

 

 

 

 

Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on:

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://legifelvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr566995249

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kedves Pokorni Zoltán! 2014.12.19. 17:39:01

Vannak pillanatok, amikor ki lehet, amikor ki kell lépni. Vannak, aztán elillannak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása