HTML

Légifelvétel

Hol találhatsz még bennünket? http://legifelvetel.blogspot.hu http://www.facebook.com/Legifelvetel

Friss topikok

  • klacus: @WTF???!!4!!44!!: Mi a különbség, ma Simicska az ász, régebben a Walliszos srácok voltak a menők, ... (2015.01.04. 18:45) Egy elégedetlen tüntető
  • Szűtté mamá? Szűjjé!: @A megvalósult amerikai ólom..: Fúúúú de buta vagy te fideszes, te!!! Nem magyarázom egy fideszkur... (2015.01.01. 22:11) Kövér László és a páva tánca
  • Éhes ló: @Chang Beer: rohamos a hisztériátok max. Buktor minden létező választást megnyert az elmúlt 8 évbe... (2014.12.01. 08:23) Kedves Pokorni Zoltán Alelnök Úr!
  • : @xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás „Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenn... (2014.03.24. 05:20) Elég volt. Ki kell mondani!
  • : Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont! 1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását! 2. Ak... (2014.03.24. 05:16) Szerződést a választókkal!

Látogatók

2013.03.11. 20:19 légügyi megfigyelő

Elég volt. Ki kell mondani!

Olyan időket élünk, amikor az ország Alaptörvényének jogtipró módosítása ellen tüntető fiatalokat a terrorelhárítás igyekszik távol tartani a köztársaság elnökének hivatalától... Mintha a diákok, mintha a jogaikért szót emelők legalábbis terrorveszélyt jelentenének...

És emellett tegnap két eszeveszett huligáncsorda rendőri biztosítással garázdálkodhatott órákon át Budapest utcáin. Vagy ennek ellentmond az, hogy három garázdát is sikerült letartóztatni? Micsoda eredmény! Sikerült ma délben elvitetni jó tíz, az Alaptörvény módosítása ellen tüntető diákot! Miről szól ma ez az ország?

Jól mutatja hazánk állapotát: futball demokrácia lettünk, mi egyszerűen nyugalomban élni és dolgozni akaró polgárok a gyerekeinket, szeretteinket kell féltsük mind a terrorelhárítóktól, mind a szélsőséges, gőzbunkó garázdáktól... Beszorultunk a „B közepek” közé...

Egy másik „B közép” szónoka ma a független bíróságot szólta meg az Országgyűlésben, holnap kit fog leszólni, megfenyegetni? Az a másik „B közép” ma megszavazta azt a szégyenteljes szöveget, amelyet a csak romjaiban alkotmányos Alaptörvény végső lepusztítására szántak.

 minielnökk.jpg

Arcátlanul tobzódik a hatalom, aljas módon nyes vissza mindent, ami nem kedvére való, ami a többiek érdekét vagy védelmét szolgálhatná. Milyen őrület vezetheti ezeket az embereket?

Hol vannak azok az elkötelezettségek, eskük, ígéretek, amelyekkel a választókat hitegették, amellyel a Haza, mindannyiunk hazájának szolgálatát elvállalták? Kik ezek az emberek?

A kormány ma képzelt szabadságharcát már nem csak Európa és az emberi jogokat elismerő világ ellen vívja. A szabadságharc ma Magyarország, a Magyar Köztársaság ellen, a szabadon gondolkodó állampolgárok ellen is folyik.

Gyermekeink, szeretteink ellen, ellenünk.

 

És bejelentették, hamarosan mindannyiunk családját felkeresi egy fideszes aktivista, hogy összeírja a rezsicsökkentéssel kapcsolatos tudomisén miket. Illetve tudom, tudjuk jól, hogy mit írnak majd össze! Hogy veheti bárki a bátorságot, hogy az otthonainkban zaklasson, hogy kipuhatolja, mit szólunk a kormányzat eszement ötleteihez? Micsoda aljasság egy egész országot körülnyálazni és otthonába is szemérmetlenül bevinni a politikát! Elég a listázásokból, elég a jogfosztásból!

El kell mondanunk, ki kell kiabáljuk, hogy elég volt! Ha hóvihar lesz március idusán, ha nem, ott kell lenni, ki kell kiabálni, hogy betelt a mérték! Ha meg merték tenni mindazt, ami a mai napon történt, hát emlegessék meg ezt a március tizenötödikét!

 

A Fidesz kormányzás napról napra teszi tönkre hazánkat. A méreg, amely a kormányzat tevékenységéből árad nap mint nap öli ki a tettrekészséget és pusztítja lehetőségeinket rövid- közép- és hosszútávon. Ha nem akarsz csicskás, szolga lenni a saját hazádban, cselekedned kell! Ki kell mondanod: elég volt!

 (kép: 2013.03.09-i tüntetés egy transzparense)
Egyetértesz? Csatlakozz hozzánk a Facebook-on:

154 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://legifelvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr605128433

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meddig még, Képviselő úr? 2013.03.12. 15:02:59

A legutóbbi bejegyzést kommentálók egytől-egyig azon az állásponton voltak, hogy levelem falra hányt borsó. Magam sem mertem volna nagyobb összegben fogadni arra, hogy levelem célt ér, és soraim olvastán képviselőm, átérezve felelősségét, nem szavazza ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.12. 11:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scagnetti 2013.03.12. 11:43:06

@$$$=$$$: Tévedés. Csak tudok számolni. És nem nyelem le a szart csak azért, mert most egy másik kínálja.

Scagnetti 2013.03.12. 11:43:57

@s: Szöveget értelmezni tudsz? Áruld már el, hol írtam olyat, hogy Orbánra szeretnék szavazni!

xvxvxv 2013.03.12. 11:46:01

@$$$=$$$: nézd meg ezeket a középiskolásokat, fideszbolsi! őket gyűlölöd, fideszbolsi! ne gyűlöld a Hazánkat, fideszbolsi!

index.hu/video/2013/03/12/nem_bajnai_hanem_orban_all_mogottuk/

s 2013.03.12. 11:47:17

@Scagnetti: Bocs. Szavazz arra, akire akarsz.

Larry Silverstein 2013.03.12. 11:50:46

@s: Az 1. fidesz kormány volt a legjobb a rendszerváltás óta alleszuzammen gazdaságilag.

1. Mi volt az 1. fidesz kormány alatt? Forrással.

2. Miért baj ha az alkotmány különadókat biztosít előre nem látható EU büntetésre? Ha nem lenne az alkotmányban akkor nem kellene kifeizetni őket? Vagy akkor nem adóból menne?

3. Ha ki tudja akkor miről beszélsz?

CsaKaDuma 2013.03.12. 11:51:15

@Nap Pali: Sokan fognak itt még vergődni, és garantálom neked, hogy világnézettől független lesz a szenvedés. Pechetekre a "libsik" nem beszari férgek, mint ti, szépen lelépnek békésebb vizekre, ti meg dagonyázhattok ahogy akartok a saját fekáliátokban.

Sokan nyomulnak a 2006-os eseményekkel. Úgy tűnik nektek van emlékezetkiesésetek, mert bizony komoly felháborodás követte azt is. Se az, se a mostani események nem megengedhetők, és teljesen mindegy, hogy kik az elkövetők.

De hová tűnt Columbo felesége? 2013.03.12. 11:52:21

@Magánvéleményem:
"Egy középiskolás önmagától sosem fog ilyen faszsággal foglalkozni mint az alkotmány, ..."

Aha, szóval szerinted az Alkotmány: faszság.
Ez a magánvéleményed.

Én kérek elnézést.

Az alkotmány tudtommal része a középiskolai tananyagnak.
Egy középiskolástól MINIMÁLISAN ELVÁRHATÓ, hogy LEGYEN FOGALMA a Thalesz és Pithagorasz tételekről, az Avogadro-gázokról, a sav-bázis reakciókról, az emberi test működéséről, A Föld geológiájáról, Kosztolányi Esti Kornél ciklusáról, az emberiség történelmének fontosabb mozzanatairól, egy sárga postai csekk helyes kitöltéséről és hazája mindennapjairól (általában), arról az államformáról s társadalomról, amiben éppen felnőtté válni készül.
Így minimálisan elvárható az is, hogy legyen valami kialakult véleménye is arról, hogy milyennek gondolja azt a világot, ami körülveszi, s amibe éppen az iskolapadból kilépni készül.

Azt pedig, ha véleményét el is mondja, kifejezésre juttatja, APAKÉNT csak üdvözölni tudom, egyben örülök, hogy jelek szerint még nincs elveszve ez az őrült világ teljesen.

@Nap Pali:
"Nagyon vergődtök libsik. :) De jó látni ezt. :)))"

Én nem a libsik vergődését látom. Talán meglep, d van élet a fideszizmuson, szocializmuson és a liberalizmuson kívül is.

A megismert történések számomra az alábbi üzenetet közvetítik:

adott egy párt, amelyiknek történetesen 2/3-os többsége van a Parlamentben (a választó korú lakosság körében talán 25-30%-a), és ez a párt (kormány, parlamenti többség tetszés szerint) görcsösen vergődik elképzelései minden áron való keresztülvitelén.

Mi sem jelzi ezt jobban, miszerint 4. (vagy 5., mindegy) módosítást eszközöl egy általa gránitszilárdságúnak aposztrofált alaptörvényen úgy, hogy az eredeti 25 oldalt még 16 oldallal bővíti.

Nem foglalkozik azzal, hogy olyan elemeket kíván beemelni, amiket az AB korábban elkaszált és nem foglalkozik azokkal a véleményekkel sem (akár balról, akár jobbról jönnek), amik cselekedete hibáira próbálnak rávilágítani.
A lényeg: mi megcsináljuk.

Amit látsz, az semmi több mint a 2/3 vergődése.
Az erre adott válasz pedig nem más mint az utca emberének reakciója - még akkor is, ha ezúttal történetesen diákok teszik ezt (volt már erre példa a világtörténelemben, nem is kell nagyon visszamenni az időben - még itthon sem).

Megjegyzem, ugyanez a párt követelte húsz-egynéhány éve -még libsiként- annak a rendszerszabályozásnak a lebontását, aminek most éppen betonozására készül.

Az, hogy a történéseket te libsi vergődésnek érzékeled, vagy nem vagy hajlandó mélyebben belegondolni az összefüggésekbe és a
tendenciákba, a te dolgod.

@$$$=$$$:
"még mindig bízom egy olyanra a vezetést aki rezsicsökkentésért kűzd, mint azokért akik alatt 200%-al emelték a gáz árát és duplájára a vellanyt. de sokan vannak akiknek ezek jönnek be :)"

Az energiaszektor lakossági üzletága már régen nem nyereséges, a magyar energiaárak az eu-s átlag környékén mozognak, illetve alatta vannak.
A rezsicsökkentés állami erőszakolása nem megoldás (kezdünk a központi tervhivatal és egyéb bolsi metódusokra hazajni), illetve vannak erre megfelelő módszerek.
Bővebben a témáról Dr. Illés Mária professzor asszony zseniális könyvében szerezhetsz mélyebb ismereteket:
www.libri.hu/konyv/a-kozszolgaltato-vallalatok-gazdasagi.html

Még valami: az amortizációnak (avulás) meg kell térülnie az árakban. Ha ez nem történik meg, akkor középtávon a szolgáltatás minősége, az ellátás folyamatossága sérül és adott ország lemarad az iparági fejlődésben, gazdasága leszakad a régió más országaiétól.

Ma hazánkban ennek jelei már látszanak (általánosan), nem kellene tetézni a bajt, mert később a felzárkózás sokkal többe kerül.

És igen, az emberek fizetik majd meg.
Számodra talán fura, de most is.

Nap Pali 2013.03.12. 12:00:03

@CsaKaDuma: ??? kik lennének az elkövetők?

a fidesbűnözők ! a fidesmafiálam ! és a savazó tábora
b-közép + nyugger csürhék stb

Nap Pali 2013.03.12. 12:02:48

@De hol van Columbo felesége?: "Az, hogy a történéseket te libsi vergődésnek érzékeled, vagy nem vagy hajlandó mélyebben belegondolni az összefüggésekbe és a tendenciákba, a te dolgod."

ha enynire komojan veszel egy trollnaak álcázott próba kommentet akkor
nem jósolok neked hosszú életet ! elvisz a gyomorbaj !
lazícs kicsit... ezek a dolgok nem komojak!

izgujjon dr.O.Viktor, dr.S.Lajos stb és tsaik...
a halálbünti eléri majd őket... ezt nem ússzák meg !
és ezt már 1,5éve ők is sejtik...
a MAYNUP elrablása óta dupla vagy semmi játék...

s 2013.03.12. 12:03:10

@xvxvxv: Hogy repül az idő. Négy éve mekkora ígéret volt a fidesz, amikor gyurcsány ellen gyülekezett a nép. Húsz éve mekkora ígéret volt a fidesz, amikor egy egész rendszer ellen mozgolódott a nép. Milyen szánalmas ez most, amikor ez ellen a fidesz ellen gyülekezik a nép. Nehéz dolguk lesz az orvosoknak. Ez a buta paraszt kétszer kapott nagy lehetőséget, és mindkétszer el is baszta. Soha nem fogják tudni ebből rendesen kikezelni.

Stabilo 2013.03.12. 12:07:11

Olvasom az ilyen és ehhez hasonló blogokat és nem értem. A posztoló is polgárháborút, összevert fiatalokat, garázdálkodó bandákat meg ilyeneket lát.
Én nem tudom, reggel felkeltem, futottam, utána elvittem a gyereket az óvodába. Idefele tankoltam, majd bejöttem dolgozni. Nem láttam se kiégett kukákat, se garázdálkodó bandákat, a busz és a villamos is járt, de még benzin is volt a kúton.
Most vagy én lakok nagyon jó helyen, vagy a posztoló nagyon szar környéken.
Inkább dolgozna, mint ilyen hülyeségeket írna, lehet lenne pénze jobb helyre költözni :)

Stabilo 2013.03.12. 12:09:27

@Nap Pali: Csodákra képes a Word helyesírás javítója ám.

ursus artos 2013.03.12. 12:18:06

@s: amíg te a "másik" oldalon vagy, nincs gond...

De hová tűnt Columbo felesége? 2013.03.12. 12:19:04

@Nap Pali:

Értem. Nem vettem észre, hogy csak görbe tükör akarsz lenni.

Viszont lehet, hogy neked igen, de nekem ez korántsem vicces.
A fiúk Hazám Alkotmányával szórakoznék éppen, engedd meg, hogy komolyan vegyem.

Köszönöm, de gyomorbaj nem fenyeget, dacára annak, hogy igyekszem objektív képet alkotni arról, ami körülöttem folyik...

ursus artos 2013.03.12. 12:20:36

@s: "Rám ez az alkotmány nem vonatkozik."
Remek, akkor bárki elveheti a házadat, kocsidat, mindenedet...
Értem.
És persze úgy gondolod, hogy a törvénytelenül felállított parlamenti kordon bontásakor Orbánra viszont vonatkozott az akkori alkotmány...
Értem.

ursus artos 2013.03.12. 12:22:29

@s: "Húsz éve mekkora ígéret volt a fidesz, amikor egy egész rendszer ellen mozgolódott a nép."
Húsz éve az eszdéesz volt nagy ígéret, barátom...
A többit tudjuk.

s 2013.03.12. 12:22:30

@Larry Silverstein: Figyelj ide Larry. A források nem sok szart érnek. Ide hivatkozok valamit, te meg simán nem hiszed el, és igazad is van. Mert mindenre és minden ellenkezőjére is lehet forrást találni. Tehát nem az számít. Olvasgass önállóan. Az számít, hogy mit hiszel el, mert az alapján fogsz dönteni. Ha megszopod, az is a te bajod, ha jól látod a dolgokat, az meg a te hasznod.

"1. Mi volt az 1. fidesz kormány alatt? Forrással."

Az I. fidesz kormányt leváltották. Arra gondolok, hogy nem teljesen véletlenül. Nem volt annyira rossz pedig, mint ez a mostani, de a végére kezdtek kifulladni. Alapos a gyanú, hogy a kezdeti sikerek is a bokros csomagjának tudhatóak be, de ez régen volt már, hagyjuk.

"2. Miért baj ha az alkotmány különadókat biztosít előre nem látható EU büntetésre?"

Mert felelőtlenné teszi a kormányzati döntéshozókat. Képzeld el magadat, ahogy egy kocsmában kártyázol és közben tudod, hogy minden buktádat ki fogja valaki más fizetni. Minden kibaszott talont megnézel, és minden kibaszott kontrára rekontrát mondasz. Mert neked az semmibe sem telik.

"3. Ha ki tudja akkor miről beszélsz?"

A "ki tudja", az egy olyan költői alak. Én tudom, de szerintem azért tudja más is. Az energia- és távközlési szektort érintő különadók lennének ezek. Meg "ki tudja" még mi minden más.

s 2013.03.12. 12:23:51

@Larry Silverstein: Figyelj ide Larry. A források nem sok szart érnek. Ide hivatkozok valamit, te meg simán nem hiszed el, és igazad is van. Mert mindenre és minden ellenkezőjére is lehet forrást találni. Tehát nem az számít. Olvasgass önállóan. Az számít, hogy mit hiszel el, mert az alapján fogsz dönteni. Ha megszopod, az is a te bajod, ha jól látod a dolgokat, az meg a te hasznod.

"1. Mi volt az 1. fidesz kormány alatt? Forrással."

Az I. fidesz kormányt leváltották. Arra gondolok, hogy nem teljesen véletlenül. Nem volt annyira rossz pedig, mint ez a mostani, de a végére kezdtek kifulladni. Alapos a gyanú, hogy a kezdeti sikerek is a bokros csomagjának tudhatóak be, de ez régen volt már, hagyjuk.

"2. Miért baj ha az alkotmány különadókat biztosít előre nem látható EU büntetésre?"

Mert felelőtlenné teszi a kormányzati döntéshozókat. Képzeld el magadat, ahogy egy kocsmában kártyázol és közben tudod, hogy minden buktádat ki fogja valaki más fizetni. Minden kibaszott talont megnézel, és minden kibaszott kontrára rekontrát mondasz. Mert neked az semmibe sem telik.

"3. Ha ki tudja akkor miről beszélsz?"

A "ki tudja", az egy olyan költői alak. Én tudom, de szerintem azért tudja más is. Az energia- és távközlési szektort érintő különadók lennének ezek. Meg "ki tudja" még mi minden más.

s 2013.03.12. 12:24:27

Faszomat a blogmotorba.

s 2013.03.12. 12:25:55

@ursus artos: Fogok én még hiányozni nektek.

xaverta 2013.03.12. 12:26:23

@Magánvéleményem:
"Itt szegény gyerekeket vezényli valaki,..."

Téged is. Sajnos nem a józan ész. Gyilkosokat küldenek civilek ellen. Ez már a polgárháború kezdete...

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2013.03.12. 12:28:27

@Stabilo: Hiába alkalmazod a "jó munkásemberek" logikáját, attól még nem lesz Magyarország az országok legjobbika.
Egyébként ez a fajta mentalitás vezetett el a nácik uralmához is. A "jó munkásemberek" el voltak foglalva a saját dolgukkal, és nem értek rá olyasmikkel foglalkozni mint pl.: mások jogai. Aztán mi lett a vége a strucc-politikának?
Érdekes, de mindenki (tán még én is) rávehető a legnagyobb bűnökre is. Csak annyit kell elérni, hogy a bűnre rávett ember ne találkozzon közvetlenül a rendszer áldozataival. De előbb-utóbb mindenki pofára esik.

ursus artos 2013.03.12. 12:30:13

@s: "Fogok én még hiányozni nektek. "
Bizonyára.

s 2013.03.12. 12:31:02

@ursus artos: "Remek, akkor bárki elveheti a házadat, kocsidat, mindenedet..."

Meg lehet próbálni. Ilyesmit általában kétszer szoktak csinálni velem. Először és utoljára.

"És persze úgy gondolod, hogy a törvénytelenül felállított parlamenti kordon bontásakor Orbánra viszont vonatkozott az akkori alkotmány..."

Nem vonatkozott rá. Akkor is úgy gondoltam, és most is úgy gondolom. Mert van a törvény és van az igazság. Ezeknek kézen fogva kellene együtt haladni, de néha nem ezt teszik. Akkor az igazsággal kell menni, mert a hamis törvény elbukik.

xaverta 2013.03.12. 12:31:38

@ursus artos:
"Remek, akkor bárki elveheti a házadat, kocsidat, mindenedet..."

Mert most nem ez a helyzet ? Orbán soha nem volt törvénytisztelő állampolgár, most pedig már azt is képzeli, mindent megtehet. És valóban szinte mindent. A demokrácia félresöprése emberiség elleni bűntett.

s 2013.03.12. 12:32:20

@ursus artos: A történelmet tudod. Vajon tudod -e a jövőt is?

jobbrolbandita 2013.03.12. 12:37:49

Hű, de gáz ez a hazug kis fröcsögés :) :) :) Ha itt diktatúra lenne, sírva lapítanátok anyu háta mögött :) Nagy a szátok, mert a rendőrök csak unottan kísérgetnek titeket, nehogy elüssenek az autók, amíg bajnai bégető birkacsordájaként sopánkodva botorkáltok ide-oda a városban, mindenféle jogszabályt megsértve, mint jogállamot féltő toleranciabajnokok ugye:) Kíváncsi lennék a kis pofikátokra amikor egy lovasroham jön szembe vízágyúzás után :)

DezInf 2013.03.12. 12:42:12

@$$$=$$$:

De jó,hogy idetaláltál :)))))
A mandinerről kiutáltak?
Olyan érett és elgondolkodtató véleményed van. Miért nem fejted ki bővebben,tényekkel alátámasztva?
Kérhetsz telefonos segítséget is a b-közepedtől:))))))))

s 2013.03.12. 12:44:08

@jobbrolbandita: De akkor a kocsid már szénné égett. A lakásodba pedig bebasztak egy molotov koktélt, és nem jön ki a tűzoltó.

1, Mert nem tud a tömegtől.
2, Mert addig sem volt már kifizetve.

Így is érdekel a történet?

Parajpuding 2013.03.12. 12:45:19

Aki ma Magyarországon még mindig a fidesz és orbán mellett áll, az a saját nemzetének árulója, a komcsi pártállam és diktatúra visszaállításának támogatója, az hazánk Európa nyomortelepévé és gettóországává való silányításának akarója, függetlenül attól, hogy ezt haszonélvezetből, vagy buta ork primitívségből teszi.

s 2013.03.12. 12:47:11

@Parajpuding: buta ork primitívségből teszi

Haszonélvezet, hagyjál már. Nincs ennyi közgép alkalmazott.

KalapKabát 2013.03.12. 12:47:30

Az, hogy egy politikus nem tudja beismerni, hogy hibázott, nem meglepő. De hogy a fideszre szavazók sem??? Miért nem látják már be, hogy ez így nem jó? Az nem menti fel őket, hogy az előző kormányok mit csináltak! Ennyi erővel mindenki lophatna... Amúgy "S" neked egy giga like, a kártyás hasonlatodért :-)))

Nap Pali 2013.03.12. 12:52:29

@Parajpuding: nem racionális alapon választtyák a fityiszt...

így racionálisan nem leválaszthatók...

csak ugyanojjan átbaszásokkal mint ahogy odavonzották őket

az "agyukra" ne alapozz rencert...

Nap Pali 2013.03.12. 12:53:06

@KalapKabát: igaziból neked válasz az előző kommentem:)

DezInf 2013.03.12. 12:56:00

@jobbrolbandita:

Tudod az a helyzet,nem hiszem,hogy normális ember megint részt venne egy fideszes puccskísérletben. 2006 arról szólt,meg akarta orvbán szerezni a hatalmat. Nem sikerült neki.
Akkor is szart a fidesz a demokráciára,akárcsak most.
Akkor a b-közepet a hatalom megszerzésére használta fel,most a hatalmának megtartására.
A hazaáruló hazaáruló marad akkor is ha ezt az alaptörvényében akarja negligálni.

felcsutisuttyo 2013.03.12. 13:16:55

én mindíg azt hittem, hogy a magyar a tökös nemzet,
...de jól belegondolva a Román Nép az tökösebb...

A Románok három nap alatt elkapták, Népi bíróság elé állították Diktátort és leölték mint egy disznót!!!

A magyar tényleg Gyáva Nép, sőt Szolga Nép, mindíg kell neki valaki akitől ha alamizsnát kap, mert hajlong ..és azt élteti...

Larry Silverstein 2013.03.12. 13:22:15

@s: Szóval ha nincs az alkotmányban az nem teszi felelőtlenné a kormányt ha benne van az meg igen? Érdekes, fejtegesd tovább.

xvxvxv 2013.03.12. 13:31:22

@Magánvéleményem: gyermekem, mi középiskolásként/fiatal egyetemistaként 1988-ban ugyanígy a fidesz mellett voltunk, de az ostoba, bolsevizmusra járó agyacskáddal akkor lenyugatügynökéztél volna minket, mint ahogy most hű fideszcselédként (kivakaródzott prolik talpnyalója vagy, akik a butaságodon gazdagszanak) lebajnai-gárdázod stb. a mostani középiskolásokat a fideszbolsevizmusra gerjedő tengernyi eszeddel.

s 2013.03.12. 13:44:58

@Larry Silverstein: Tovább fejtegetem. Nem vagy ma csúcs formában, ennyit azért mindenképpen előre kell bocsátanom. Sokat kell neked magyarázzak, teljesen nyilvánvaló dolgokat is. Természetesen, ha nincs beleírva az alkotmányba, akkor is én fogom kifizetni, ki a faszom más. De akkor azért benne van a pakliban, hogy aki ezt az extra költséget nekem összehozta, azt lelövöm a kutyájával együtt, felgyújtom és még aznap éjjel a hamvaira vizelek. Ha esetleg beleírják az alaptörvénybe, akkor persze még eljárhatok így, de nyilván egy mocskos állatnak fognak tartani, hiszen egy állampolgári kötelezettségemet szegem meg éppen. Tehát igenis van különbség a két eset közt, nem vitatom, hogy ha kenyértörésre kerül a sor, akkor ez sokat számít, de addig azért mindenképp.

Kérdésed egy másik aspektusát megszemlélve, nos igen. Ezt a kormányt valószínűleg semmi nem teszi már felelőtlenebbé, mert éppen elég felelőtlen már így is. Én azt gondolom, hogy itt már csak az marad, hogy elbasszák rettenetesen a kalapács nyelét, és leszopják a dollár milliomosokat, megeszik, amit szarnak, és utána még a szaros seggüket is kinyalják. Nem kívánok osztozni a költségekben. Ezért is írtam valakinek itt korábban, nem vonatkoztatom magamra az alaptörvényt. Különvéleményt alkotok, és úgy tűnik, ez különbözik majdnem mindenki másétól. De ne aggódj, a magam egyszerű módján azért tisztességes vagyok. Csak nem kívánok a birkák közösségéhez tartozni.

vezér01 2013.03.12. 13:47:05

Jó a kép ! És mennyivel megnyerőbb volt Fletó a
toronyház falán! Csak az orra volt vagy három emelet!

HomicideWatch (törölt) 2013.03.12. 13:48:41

Annals idején lövették és verték a tüntetőket, az rendben volt...

s 2013.03.12. 13:51:48

@vezér01: Könnyebben tudott lemászni. Az apró előnyök néha sokat számítanak. :-)

Larry Silverstein 2013.03.12. 13:52:46

@s: Tehát ha te az alkmódosítás után lelövöd aki nem tetszik neked akkor mocskos állat vagy. De ha előtte lőtted le akkor nem vagy egy mocskos állat.

Ebbe menj már bele mert nem értem.

koborvadász 2013.03.12. 13:58:06

Elvették az úttörő nyakkendőmet!
Elvittek az NDK-ba de megmondták, hogy nem Szidhatom a rendszert!
A FIDESZ első kormányzásánál bizalmat szavaztam a fiatal demokratáknak.
Az intézkedéseiket nem kis felháborodással fogadtam!!!
Ott folytatták és olyan stílusban mint Kádárék!
Én nem erre szavaztam nem is erről beszéltek!!!!!
Ez ellen lázadtam fiatal koromban!
Demagóg kommunista időket idézte akkor a FIDESZ!!!!!
Soha többet nem szavaztam, szavazok rájuk!
A mostani FIDESZ az akkori nézetét igencsak a fasiszta eszmék irányába tereli a jelen tetteivel!
Viktor beszédei összehasonlíthatóak Adolféval!!!
Az SS-nek és a Gestapo-nak is van magyar megfelelője!

Miért is csodálkozunk??? Európa mindig is lenézett minket!
Meg is érdemeljük!
Semmi mást nem csinálunk mint széthúzunk és áskálódunk egymás ellen!
Pedig össze kéne fogni mert addig itt nem lesz semmi változás!
Tőlünk nyugatabbra az intelligensebb nemzeteknek ez sikerült!
Minél tovább tűrjük politikusain dilettáns faszságait annál kevesebb marad az országunkból amiért még érdemes lenne kiállni!!!!!

A magyar szülők igen nagy százaléka úgy neveli gyermekét, hogy óvodás korától mondogatja: Tanulj nyelveket és menj ebből az országból!!!!

Ez ma Magyarország!!!!

Pofázhatnak itt a besütött FIDESZ pöcsök a Maszoposok és a politika húsos fazekához hozzáférni kívánkozókkal szimpatizálók!
Nem veszik észre az emberek, hogy ez az ország nem róluk szól!!!

A történelmen jól nyomon követhető, hogy a döntést hozó réteg pillanatnyi érdekeit szem előtt tartva árulták el a Hazát!!!!

Mindenki elmehet a faszba aki itt veri a nyálát!
Köztük én is!
Helyettünk senki nem fogja megoldani a problémákat!
Kiröhögnek és nyerészkednek a nyomorunkon!
Fel kéne végre ébredni átlépni a korlátokat és rendet tenni a világ eme gyönyörű szegletében!!!!!

Az utókor miatt! Akikre a politika sosem gondolt s ma sem gondol!!!!!!!!!!!!!

s 2013.03.12. 13:58:47

@Stabilo: smittpali korrepetálta. Látszik is.

vezér01 2013.03.12. 14:05:21

@felcsutisuttyo: Valóban tökösök a románok.1849-ben elkapták Vasvári Pált és nemzetőr társait,elevenen szögezték őket a földhöz kihegyezett karókkal.Az I.Világháború végén betörtek Erdélybe,s csupa tökösségből fűrészeltek ketté eleven embereket.A Kárpátok Géniuszát nem Népi Bíróság,hanem saját elvtársai nyírták ki,persze tökösen.
Amúgy egyetértek Veled,szerintem is fel kellett volna kötnünk Fletót az öszödi beszéde után,és nem TV székház gyújtogatással baszni el a drága időt.Most nem Viktor lenne a góré,hanem egy tökös magyar. Vagy nem ?

s 2013.03.12. 14:07:30

@Larry Silverstein: Hát . . . akkor nem is fogod. Sajnálom.

Az a bajod neked, Larry, hogy sosem tudod eldönteni, mit kell szó szerint venni és mit nem. Nem tudok segíteni. Kevesebbet kellett volna higítóznod az iskolai retyón.

Amit az alaptörvény rögzít, az elvileg neked a kötelességed, és a jogaid is abban vannak leírva. Mondom, én ezt nem tartom magamra nézve érvényesnek, mert nem egy tanulatlan cigány seggfej fogja előírni nekem a kötelességeimet. Azért itt még nem tartunk. Elvileg - hangsúlyozom, elvileg - számítana, hogy mi van benne. Az egy más kérdés, hogy tőlem most már a foci szabályait is beleírhatnák, annyira kurvára nem érdekel. LESZAROM. Egy vicc, amit csináltak belőle, hülye, aki komolyan veszi.

alfax 2013.03.12. 14:10:46

kicsit balos ez a jobb oldalsáv. lassan már nem érdemes indexet olvasni.

Én nem értek egyet sok fidesz döntéssel, az alkotmányból több ponttal, de amikor new yorkig elhallatszik ,hogy nyolc gimnazista beáll a parlament kocsibejárójába ... na az kicsit sok.

A TEK nyilván azért védi a sándor palotát, hogy ne járjon úgy, mint a fidesz székház.

nekem már 2006ban elég volt, akkor pártpreferencia alapján kussoltak azok, akik ma sírnak, és fordítva.

szánalom.

s 2013.03.12. 14:11:12

@koborvadász: Az első értelmes hozzászólás. Kellett rá várni, de azért megjött.

alfax 2013.03.12. 14:13:56

ja és a sok propagandablogból is elegem van.

Csomó megigyelő, szemlélő, persze mindenki spontán napi 8 órában spontán fikáz mindent.

Visszaüt.

mahet 2013.03.12. 14:15:07

@alfax: balos? balos mint MSZP vagy szélsőbal, mit Fidesz?

mahet 2013.03.12. 14:18:05

@alfax: "napi 8 órában spontán fikáz mindent" és ez is kevés az a baj.

Mindig megdöbbenek, hogy újra és újra mélyebbre tud süllyedni a Fidesz. Azt hittük anno, hogy a Manyup kommunikációnál lejjebb nincs, aztán látod.... a bányász béka feneke bárányfelhőként lebeg kormányunk felett.

MINDEN NAP-ra jut valami, tombol a szellemi fogyatékos kommunisták országa.

s 2013.03.12. 14:20:38

@alfax: Figyelj már. Amikor felgyújtottuk a TV székházat, akkor is bent voltunk a CNN-ben. Az a nagy helyzet, hogy manapság bármit csinálsz, azt már látják és megítélik külföldön. A vidéki parasztság issza csak be orbán szavát, mint száraz föld az esőt. A városi népekkel ezt nem lehet ilyen könnyen eljátszani. A fasz kettős beszédet az IMF-fel, pl.

"Akár már a jövő héten megegyezhetünk az IMF-fel, ha nem lenne ez a kurva jó kampány, amit nem is én csináltam ellenük. Ők mondták, hogy . . . izé . . . a szijjártó . . . mondta. Akár már a jövő héten . . "

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2013.03.12. 14:23:14

Klasszikus diktatúra! A fiatalt vivő rendőrök pofáját kitakarják, bezzeg a srác arcát azt megmutatják.

s 2013.03.12. 14:25:37

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Ne rinyálj. Szükség van a képre. Ők az évtized hősei. A rendőr meg csak rendőr.

PiBá 2013.03.12. 14:37:17

Rezsicsökkentés?

Jelentkezzen aki tud számolni!

Egységes 10% kedvezmény mindenkinek.
10% a kisnyugdíjas 1200 forintos villanyszámlájára, 10% kedvezmény az úszómedencés ház 20000 forintos villanyszámlájára.

Igen! Támogassuk a jómódúakat, szavazz a FIDESZ-re!

pástétom 2013.03.12. 14:41:21

Fideszpatkány tv2, m1, duna be meri-e tenni az esti híradóba az esti tüntetésről készűlt felvételeket?! Vajon befér-e majd a szokásos, baltával támadt anyósára, meg a kisnyúl született a szegedi vadasparkban-féle "hírek" közé, vagy esetleg kis színesként azok után??

A NOL TV felvétele: www.noltv.hu/video/4890.html

s 2013.03.12. 14:56:00

@pástétom: Március 18.-án kezdik a pedagógusok. Ez csak egy előzenekar, mondjuk annak sem rossz. orbánéknak reszeltek, de ez annyira hülye, hogy még mindig nem látja a pályát.

Mindfield 2013.03.12. 15:06:31

"Olyan időket élünk, amikor az ország Alaptörvényének jogtipró módosítása ellen tüntető fiatalokat a terrorelhárítás igyekszik távol tartani a köztársaság elnökének hivatalától...

tüntető fiatalok = liberális füves 50 kilós bölcsészek vasággyal. Nem rajtuk múlik a dolog. Az ország kétharmadán múlik és ők döntöttek. Nem kellett volna elkúrni, most nem lenne szopás.

tábormegsemmisítő 2013.03.12. 15:09:03

Futballdemokrácia nem azt jelenti, amit a terrorelhárítókról meg a garázda bunkókról írsz. Hanem azt, hogy van egy "A" szurkolótábor meg egy "B" szurkolótábor, akiket semmi más nem érdekel, mint hogy a csapatuk győzzön

Megy az agyatlan ordibálás mindkét oldalon, és ahogy közeledik a 2014-es meccs, egyre vadabbul és egyre artikulálatlanabbul. Ez a poszt is jó példa az agyatlan, de jól skandálható pufogtatásokra, meg a kommentek

Persze mindig lehet a másik csapatra hivatkozni hogy ők még agyatlanabbak. De hát pont ettől olyan ez az egész ország amilyen. Focidemokrácia pont jó kifejezés rá, nem véletlenül használtam már évekkel ezelőtt

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.03.12. 15:12:37

@Magánvéleményem: Szegény gyerekeket már mindegyik politikai párt manipulálta, legutóbb 2010-ben gyűjtötték diákmunkások a kopogtatócédulákat és hívták a listázott választókat kampánycsend alatt óránként 5-600 forintért...

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.03.12. 15:14:45

@Mindfield: Milyen kétharmad döntött? A választóknak az a kétharmada, aki nem szavazott vagy az ellenzéket választotta?

kvadrillio 2013.03.12. 15:17:04

@s: Rohadj szét, te értelmi fogyatékos idióta.
Válasz err...... JAJJJ ! EZ NAGYON TECC NEKEM ! :o)))))))))))

regress 2013.03.12. 15:17:50

van egy szép nagy kutyám,a mai naptól csak fél adag kaját kap.eléteszem,és csak annyit mondok fidesz.jöhetnek az aláírásgyűjtők,élvezni fogom

kvadrillio 2013.03.12. 15:18:11

...SAZ MÉG JOBBAN TECC, HOGY A FINESZ MÁR A DIÁKOKTÓL IS MARHÁRA BETOJT !!!!!:)

kvadrillio 2013.03.12. 15:19:37

@kvadrillio: " Véderőt toboroz a Fidesz

153 komment|
Megjelent: 2013.03.09. 10:39|
Frissült: 2013.03.09. 10:48

A kormánypárt irodáinak védelmére mozgósít Kubatov Gábor – derül ki egy, a Klubrádió birtokába került levélből.
Véderőt toboroz a Fidesz
(Facebook)

Riadóláncot szervez a Fidesz, hogy megvédjék a pártirodákat az esetleges újabb támadásoktól. A Klubrádió birtokába került Kubatov Gábor pártigazgató levele, amelyben olyan önkéntes párttagok jelentkezését várja, akik szükség esetén akár 1 órán belül a helyszínekre tudnak menni.

A kormánypártiak szerint fel kell készülniük az újabb utcai provokációkra, esetleges hídfoglalásokra vagy be nem jelentett tüntetésekre, és mindenképpen biztosítaniuk kell a székházaik védelmét.

Mint arról a Hír24 elsőként beszámolt, a csütörtöki Lendvay utcai demonstrációban az egyik őr, aki a Fidesz-székházat védte, egy gyilkosság miatt tíz évre bebörtönzött fradista volt. A Szőke becenevű egykori elítélt csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta, „a Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként", erkölcsi kötelességének tartotta, hogy pártját, ebben a nehéz helyzetben is támogassa.
"

...BESZARTUNK ???...BESZARTUNK ??? :o)

R.T. Flakfizer 2013.03.12. 15:22:34

@felcsutisuttyo: A Románok három nap alatt elkapták, Népi bíróság elé állították Diktátort és leölték mint egy disznót!!!

az nem tökösség volt, hanem a román tábornokok színi előadása - más kifejezéssel: puccs. mondjuk az is egyfajta tökösség, persze. itt most épp nem jó példa.

mást is írtam volna, de Columbo nejét kajtató frappánsan összefoglalta a dolgokat.

Mindfield 2013.03.12. 15:37:31

@Távmunkás: Ez a "nem szavazott" duma is olyan ósdi már. Aki nem szavazott, az azokra bízta a döntést, akik szavaztak. Akik pedig az urnákhoz járultak 2010-ben, azoknak a kétharmada a Fideszre szavazott.

regress 2013.03.12. 15:43:55

@regress˙: te köcsög annyi eszed sincs ,hogy önállóan válassz nevet?ezért lenyomom anyád fejét

exilis 2013.03.12. 15:48:14

A rezsicsökkentéssel az a baj, hogy szimpla lopás. Elhazudom a piacgazdaság alapvető mozgatórugóit, hamis propagandával megutáltatom, majd kifosztom a kiszemelt szereplőket, amit így ellopok azt odaadom a választóimnak. Az az álságos ebben, hogy a választó jól jár, és ezért nem nagyon foglalkozik azzal, hogy ez a pénz lopott. Pedig kéne, mert ma az energiacégeket kiáltják ki mumusnak és nyúlják le a pénzüket, holnap te vagy én leszek célkeresztben, és kifosztanak a "nép nevében".

Silent Bob 2013.03.12. 15:49:48

@Mindfield: Nem. Kb. a fele szavazott rá, ami kétharmadnyi parlamenti helyet eredményezett.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.03.12. 15:50:46

@totorohun: Az az ördögi ebben, hogy a köv. kormány nem meri majd vissza emelni +10%-al +infláció a rezsit, mert akkor lázadás lesz. Jól kitalálták ezt a fidesznácik!

Peetee 2013.03.12. 15:52:15

A gyakorlat szerint az új parlament az összes ogy. képviselővel minden áldott alkalommal felesküdött az alkotmányra.
Viktorék is 2010ben. Aztán írtak az alkotmány helyett alaptörvényt, amire se nem esküdtek fel, sem pedig nincs benne, hogy a parlamenti képviselőknek a köz érdekét, az ország érdekét kell szolgálnia mindenek felett.
Ezek a szarháziak felelősségre sem lesznek vonhatók, semmiféle kötelezettségük nincs, szó szerint azt tesznek, amit csak akarnak, és sem most, sem később nem lehet picsán rúgni őket érte.
Ez van, ez az Orbáni demokrácia. Gratulálok a fideszbirkáknak!

Mindfield 2013.03.12. 15:54:24

@Silent Bob: Mindegy, az eredmény a lényeg. Akkor úgy írom, hogy megszerezték a parlamenti helyek kétharmadát.

Mindfield 2013.03.12. 15:57:50

@totorohun:

"a választó jól jár"

Csak hiszi, hogy jól jár, mert amit megnyer a réven, elveszti a vámon. Meg lehet nézni a forint árfolyamát az euróval szemben, lehet hogy "csökken" a rezsi, de azt a csökkent értékű forintot valahol úgy is kifizetik. Valamit valamiért. Viszont a nép döntött így, egye meg amit megfőzött.

Fejesrob 2013.03.12. 16:01:15

@totorohun: Szerintem ez inkább a bankadó volt, ez ugyanis alapból a devizahiteleseknek járt volna. A bankoktól persze nyilván valamilyen formában el kellett venni, ez a része tehát jogos volt.

Fejesrob 2013.03.12. 16:02:24

@kvadrillio: Előre fogom élvezni, amikor Jobbikos fiatalok fészkelik be magukat balliberális pártok irodáiba.

Gondolom, a te véleményed akkor sem fog változni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.03.12. 16:02:55

@Mindfield: Nézd meg az eredményeket újra! Akik az urnákhoz járultak 2010-ben, azoknak csak szűk többsége, konkrétan 52,73%-a szavazott a Fideszre, nem a kétharmada.

Fejesrob 2013.03.12. 16:03:59

@Peetee: Rád ilyenek hatnak?

1. Az említett szöveg melyik korrupt balliberális képviselőt akadályozta meg bármiben?

2. Ha nem OK, 4 év múlva leváltod.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.03.12. 16:07:08

@Peetee: Elszámoltatás csak a választási igéretek között van. Amúgy is azt csinálnak amit akarnak.

Muad\\\'Dib 2013.03.12. 16:12:42

Ja, tényleg először visznek el politikai okokból tüntetőket, balhé sem volt soha a Fradi-UTE meccsen eddig. Tudnám, hogy miért kell ilyen kontra-produktív szarokkal büntetni az embereket, mikor rengeteg blog színvonalasan osztja a kormányt, ahogy kell...

Fejesrob 2013.03.12. 16:14:35

@dr. Kóser Malac: Megbüntetésüket Brüsszel kifejezetten követelni fogja.

koborvadász 2013.03.12. 16:30:37

A nagy Vezér narancs ismét nem lesz itthon a nemzeti ünnepen.
Ugyan úgy elhúzza a tetű cigány belét itthonról mint tavaly!
Ez az igazi gerinc! Hithű pártkatonái, bérenc tollnokai kövessétek Vezéretek! Vissza se gyertek!

Egyszóval mindenki elmehet a picsába!

Ha annyira idióták vagytok, hogy nektek iránymutató pásztor kell mert nincs agyatok ráébredni arra, hogy át vagytok baszva!

Van a narancs csapat s van a vörös csapat.
Sosem fognak össze, hogy elzavarjanak minden politikust a halál faszára!
Nincs agyatok, hogy ráébredjetek nem egymást kéne marni, hanem a rabló bandát aki ott a nagy büdös faluházban van, kéne belenyilazni a Dunába!

Azt se értem mi a szart számolgattok!!
Kis hazán lakossága 10 milla kb 2 millió ember szavazott Viktorékra az ország 1/5-de
A szavazó joggal rendelkezők 1/4-de

De ti csak osszátok egymás mint a hülye gyerekek az iskolában! Közben nem csak titeket semmiznek ki, hanem gyermekeiteket s az őket követőket!

J.László 2013.03.12. 16:40:13

@totorohun:
"Elhazudom a piacgazdaság alapvető mozgatórugóit, hamis propagandával megutáltatom, majd kifosztom a kiszemelt szereplőket, amit így ellopok azt odaadom a választóimnak."

Ebben csak az nem stimmel, hogy monopólium (gázszolgáltató, elektromos szolgáltató) esetében nincs piac. Így annak alapvető mozgatórugói sem működhetnek.

Ha nem szaladtak bíróságra, amikor háromszorosára nőttek a díjaik, akkor igen nagy pofátlanság perelni 10% díjcsökkentés miatt.

Ceterum censeo: aki stratégiai ágazatokat privatizál, azt Buda főterén kéne nyilvánosan lenyakazni.

felucca 2013.03.12. 16:41:46

@s:
Maximális riszpekt! Engem is arra kényszerítettek, hogy ne vegyem magamra nézve kötelezőnek Hazám Alaptörvényét. Ez sértő és megalázó. Sértő, hogy szó szerint minden politikai történés, nyilatkozat a kormánypárt részéről azokhoz szól, akik még éppen tudnak olvasni, de három nappal korábbi eseményekkel már nem látják az összefüggést.

És már alig várom, hogy becsöngessen hozzám valaki, hogy nemzetikonzultáljanak velem és ordítva fogom elzavarni, úgy, hogy az utca végén is rémülten fognak összenézni a lakók.

felcsutisuttyo 2013.03.12. 16:43:01

már két közjogi Buga Jakab..márc. 15 re elmenekül Budapestről, sőt Magyarországról is.
BE VANNAK SZARVA A ROHADÉKOK, HOGY ESETLEG A NÉP NAGYON DÜHÖS LESZ ÉS MEGVALÓSÍTJA AZ ORMÁNY VÁLTÁST----s beindul a Diktatúra döntés....
A "házmester" a köteles laca a sutoló kefével az orra alatt, valami szar Fidesz díjat ad át Münchenben valami bajoroknak.(ezt jól kitalálta)
A másik a a Nemzeti Gazember Törpe állítólag Brüsszelben lesz( helybe megy a pofonért Brüsszelbe). A harmadik a csúnya tekintetű sunyi ló állítólag hazajön már Berlinből.
RETTEG A FIDESZ BANDITÁK SZAR CSAPATA!!!!
NEM VÉLETLEN. Ha a hó esik akkor is meleg lesz!!

komplikato 2013.03.12. 16:50:08

@$$$=$$$: Azért szép dolog tőled, hogy az össze blogba "behánysz" és még te fikázol másokat. :)

komplikato 2013.03.12. 16:52:35

@Larry Silverstein: "2. Miért baj ha az alkotmány különadókat biztosít előre nem látható EU büntetésre? Ha nem lenne az alkotmányban akkor nem kellene kifizetni őket? Vagy akkor nem adóból menne?"

Lol. Be kéne tartani a törvényeket és akkor nem kell büntetést fizetni.

Honnan ismerős viselkedés? Be nem tartani a szabályokat és törvényeket, pénzért kuncsorogni, megsértődni ha a törvény lesújt. Nem is tudom ...

J.László 2013.03.12. 16:54:00

@Távmunkás:
Amikor a pufajkásnak összejött a kétharmad, esküszöm, nem emlékszem arra, hogy 3 év múltán is azt számolta volna minden nap a ballib szcéné, hogy az ötvenkettő az a negyvennek a felének a tizede.

slimacsek 2013.03.12. 18:13:54

Én arra vagyok kíváncsi, miért kell szegény iskolás demonstrálókat ledrogosozni/füvesezni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.03.12. 22:12:41

@J.László: A pufajkás győzelme az ország szégyene! De legalább ő nem alkotmányozott, sőt hozott egy jogszabályt, ami szerint négyötöd kell az alkotmányozáshoz. A bökkenő csak az, hogy ezt a szabályt kétharmaddal el lehetett törölni, ami meg is történt 2010-ben.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.03.12. 22:13:45

@kalu: Mert ilyen az előítélet: minden fiatal drogos, főleg a liberálisok. Biztosan az volt szerintük Orbán és Hoffmann is :)

2014.03.24. 05:20:42

@xvxvxv: 1989 elfelejtett tudás
„Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát”.
Ezt nem tudták a rendszerváltó hősök? Ma már nyílt titok, hogy soha annyi ügynök nem volt, mint az Antall korabeli országgyűlésben. Igaz, már Petőfi is azt írja, az 1848-as új o.gy.-ről, hogy az új parlamentben csupa (az előzőből) ismeretes arcokat látni. Tehát naivitás az országgyűlés nyilvánvalóan ügynökmúltú tagjaitól azt várni, hogy törvényt hozzanak maguk ellen. Megint csak Petőfi írja: „én a népet csak abban hibáztatom, hogy ilyen képviselőket választott”
100 év Zurück: A kormány kizárólagos létcélja az, hogy a felső tízezer gond nélküli egzisztenciáját és akadálytalan meggazdagodását biztosítsa, és ezeket a privilégiumokat korlátlanul vigye át utódaira, és minden nem oda tartozót, ezen privilégiumoktól távol tartson, és azokból kizárjon! Jászi Oszkár 1920
Most egyedül Budapesten 160 ezer munkanélkülit hagy jövedelem, segély nélkül, megadva néki az egyetlen magyar szabadságjogot: az éhenhalás szabadságát. Évente 100-200000 ma¬gyarországi dolgozót tett hontalanná, űzött kivándorlásba... ahol a mezőgazdasági munkások évi jövedelme 150 és 500 korona között ingadozott, amelyben a tüdővész évente 70-80000 embert pusztított el, amelyben 3-400 ezer gyerek nem jut iskolába, amely tízezrével kergette prostitúcióba a dolgozók leányait! Magyar Lajos 192?
süti beállítások módosítása